Email

Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Lansare de carte:
“Zilliconda. Însemnările damei de silicon”

noiembrie 18 @ 3:30 pm - 4:00 pm

Te așteptăm, vineri 18 noiembrie la ora 15:30, la Târgul de carte Gaudeamus, standul 375, nivel 7.70, pentru lansarea unui tulburător roman urban fantasy.

Textul lui Dănuț Ungureanu și ilustrațiile dramatice aparținând lui Ionuț Bănuță au alcătuit o excepțională carte obiect, care nu poate lipsi din colecția ta de suflet.

Acest volum a fost tipărit în ediție bibliofilă, într-un tiraj de 100 de exemplare numerotate și semnate de autor. Nu pierde ocazia de a te număra printre primii cumpărători ai acestei ediții de lux.

Lansarea cărții va avea loc în prezența autorului și a invitatului său Horia Barna. Prezentarea volumului va fi urmată de o sesiune de autografe.

„O carte pe care n-o poți lăsa din mână, scrisă cu umor savuros și surprinzător lirism, despre o lume în care  mahalaua, cu tot derizoriul ei, se supune, la un moment dat, realismului magic.” (Gabriela Hurezean)

Pentru fiecare volum cumpărat de la standul nostru, îți oferim cadou un cablu USB Cabstone potrivit pentru smartphone-ul și tableta ta.

În plus, te invităm să participi la Concursul „Conectează-te la o carte bună!”, unde poți câștiga o tabletă la extragerile ce vor avea loc la standul nostru joi, vineri și sâmbătă, la ora 17.

Detalii

Data:
noiembrie 18
Timp:
3:30 pm - 4:00 pm

Loc de întâlnire

Târgul de carte Gaudeamus 2016
Stand Fusion21: Romexpo, Pavilion Central, Nivel 7.70, Stand 375
București, Bd. Marasti nr. 65-67, Sector 1 011465 România