Email

Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Lansare de carte:
„Noaptea în oraș, fără părinți”

noiembrie 19 @ 2:30 pm - 3:00 pm

Te așteptăm, sâmbătă 19 noiembrie începând cu ora 14:30, la Târgul de carte Gaudeamus, standul 375, nivel 7.70, pentru prima ieșire la rampă a formidabilului cybertale “Noaptea în oraș, fără părinți”, semnat de cunoscutul scriitor de science-fiction Dănuț Ungureanu.

Lansarea cărții va avea loc în prezența autorului și a invitaților săi: Alexandru Mironov, Liliana Munteanu, Michael Haulică și Felix Nicolau. Prezentarea volumului va fi urmată de o sesiune de autografe.

“Noaptea în oraș, fără părinți”  este un fermecător și totodată înfricoșător basm venit din negurile viitorului, o parabolă a dezumanizării fără cale de întoarcere, a renunțării la valorile străvechi ale omenirii, a speranței de revenire prin curaj, prietenie, iubire.

Un copil de numai doisprezece ani luptă din răsputeri să-și regăsească tatăl, de care a fost despărțit cu brutalitate.

Noaptea se deschide înaintea sa ca un tărâm al creaturilor înspăimântătoare și al capcanelor mortale, un infern pe care trebuie să-l străbată de unul singur, asumându-și nenumărate riscuri.

Pentru fiecare carte cumpărată de la standul nostru, îți oferim cadou un cablu USB Cabstone potrivit pentru smartphone-ul și tableta ta.

În plus, te invităm să participi la Concursul „Conectează-te la o carte bună!”, unde poți câștiga o tabletă la extragerile ce vor avea loc la standul nostru joi, vineri și sâmbătă, la ora 17.

Detalii

Data:
noiembrie 19
Timp:
2:30 pm - 3:00 pm

Loc de întâlnire

Târgul de carte Gaudeamus 2016
Stand Fusion21: Romexpo, Pavilion Central, Nivel 7.70, Stand 375
București, Bd. Marasti nr. 65-67, Sector 1 011465 România