Email

Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Lansare de carte:
“Anatomic Graffiti”

noiembrie 19 @ 3:30 pm - 4:00 pm

Te așteptăm, sâmbătă 19 noiembrie la ora 15:30, la Târgul de carte Gaudeamus, standul 375, nivel 7.70, pentru lansarea volumului de povestiri science-fiction, semnat de Dănuț Ungureanu.

Evenimentul va avea loc în prezența autorului și a invitaților săi: Alexandru Mironov, Cătălin Badea-Gheracostea, Marian Truță.

După prezentarea cărții, va urma o sesiune de autografe.

Volumul reunește câteva din cele mai bune povestiri science-fiction ale autorului, care au apărut în ultimii ani în diverse publicații, volume colective și antologii.

Povestirile lui Dănuț Ungureanu sunt spectaculoase prin insolitul subiectelor, prin scriitura alertă și imaginativă, prin originalitate, poezie și umor.

Anatomic Graffiti” poate fi descifrat atât ca o culegere de texte science-fiction de calitate, ale unui autor consacrat, binecunoscut în domeniu, cât și ca o colecție de parabole despre om, omenie, omenire.

Pentru fiecare carte cumpărată de la standul nostru, iți oferim cadou un cablu USB Cabstone potrivit pentru smartphone-ul și tableta ta.

În plus, te invităm să participi la Concursul „Conectează-te la o carte bună!”, unde poți câștiga o tabletă la extragerile ce vor avea loc la standul nostru joi, vineri și sâmbătă, la ora 17.

Detalii

Data:
noiembrie 19
Timp:
3:30 pm - 4:00 pm

Loc de întâlnire

Târgul de carte Gaudeamus 2016
Stand Fusion21: Romexpo, Pavilion Central, Nivel 7.70, Stand 375
București, Bd. Marasti nr. 65-67, Sector 1 011465 România