Despre noi

Misiune

”Fusion21” – o editură boutique, își asumă misiunea de a le oferi cititorilor inteligenți de pretutindeni cărțile acelor scriitori români care plăsmuiesc lumi inedite și propagă idei provocatoare.
Ne propunem să susținem acei autori ale căror cărți pot depăși granițele limbii române și vom face tot ce se poate ca să adaugăm numele lor pe lista bestseller-urilor occidentale.
În domeniul ficțiunii, vom alege spre editare manuscrisele cu un potențial real pentru ecranizare, comicsuri sau transpunere dramaturgică. În ceea ce privește cărțile de formare personală pe care le vom propune, acestea vor fi punctul de plecare pentru dezbateri, cursuri sau prelegeri publice, fie ele online sau live.

Descrierea companiei

Editura boutique ”Fusion21” este noul pariu al companiei Romedex International, campioană în domeniul de cercetare-dezvoltare într-un sector de nișă, acela al tehnologiei pentru dispozitive medicale.
Am pornit ca un Technology Development Boutique, și am reușit în scurt timp să vindem tehnologie inovativă unor lideri mondiali ai domeniului.
De avantajele tehnologiei pe care am dezvoltat-o  beneficiază acum sute de mii de pacienți, doctori și spitale din întreaga lume.
Este în intenția noastră să reluăm același parcurs de succes cu editura ”Fusion21”. De cărțile autorilor noștri se vor bucura mii de cititori, spectatori și cursanți din toate țările.
Începem cu America.