Email

Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Lansare de carte:
„Români în vorba goală”

noiembrie 18 @ 2:00 pm - 2:30 pm

Te așteptăm, vineri 18 noiembrie la ora 14:00, la Târgul de carte Gaudeamus, standul 375, nivel 7.70, pentru lansarea volumului de miniaturi umoristice “Români în vorba goală” semnat de scriitorul și jurnalistul Dănuț Ungureanu.

Lansarea cărții va avea loc în prezența autorului și a invitaților săi: George Mihăiță, Dan Mircea Cipariu și Cristian Topan.

Prezentarea volumului va fi urmată de o sesiune de autografe.

Miniaturile surprind locuri comune și recognoscibile ale mentalității „mioritice”, umorul subtil și uneori duios amintind de Mihail Zoscenko, ori Jerome K. Jerome, totul translatat, cu farmecul propriu lui Dănuț Ungureanu, în specificul românesc. De altfel, hazul spumos și amărui, ca o cremă de zahăr cam prea ars, este o constantă a scrierilor sale.

Ilustrațiile volumului, bogate în semnificații, aparțin legendarului poet și caricaturist Traian Furnea.

Pentru fiecare carte cumpărată de la standul nostru, îți oferim cadou un cablu USB Cabstone potrivit pentru smartphone-ul și tableta ta.

În plus, te invităm să participi la Concursul „Conectează-te la o carte bună!” unde poți câștiga o tabletă la extragerile ce vor avea loc la standul nostru joi, vineri și sâmbătă, la ora 17.

Detalii

Data:
noiembrie 18
Timp:
2:00 pm - 2:30 pm

Loc de întâlnire

Târgul de carte Gaudeamus 2016
Stand Fusion21: Romexpo, Pavilion Central, Nivel 7.70, Stand 375
București, Bd. Marasti nr. 65-67, Sector 1 011465 România